Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

bloc's Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Bloc's drukken en leveren wij in diverse formaten, handig als gebruiksvoorwerk voor je eigen bedrijf maar ook fraai als give-away cq. als efficiënt relatiegeschenk voor promotie.
Denk inzake toepassing van je bloc's aan schrijfbloc, notitiebloc, bonnenboekje, kantooronderlegger, mousepad of kwitantie-bloc.

Je bent in je design helemaal vrij, wij starten altijd met een witte pagina. Wens je lijntjes of hokjes op je vellen, maak deze dan in je design zelf aan (of laat je helpen door onze design-service). Maak je je document zelf op, let dan goed op onze formaatspecificaties. Je vindt daarin ook tips en advies waarmee je jouw design beter afstemt op het productie-proces.
Wil je jouw bloc's wat meer uitstraling meegeven of wat meer bescherming, kies dan voor een extra omslag.

Heb je nog vragen over dit onderwerp, bel dan direct met onze helpdesk: +31 (0)85 - 7738842
Zoek je bloc's met doorschrijf-vellen, mail of bel dan even, we hebben zeer scherpe tarieven ook voor blocs met doorschrijf-functie.office
Stel hier uw eigen calculatie voor bloc's samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Bloc's als schrijfbloc of notitiebloc, gedrukt voor een goedkope prijs

Schrijfbloc's zijn voor uw bedrijf of organisatie vaak van grote waarde. Uw corporate identity wordt ook door een bloc zeer goed uitgedragen en (per vel) vaak verpreid, wat kan leiden tot extra naamsbekendheid.
Op beurzen, seminaars, congressen of gebruikt als offerte-bloc. Mét of zonder een omslag. Onze bloc's en blokjes zijn van hoogewaardige drukwerk kwaliteit (in kleine oplage digitaal of) in grote oplage offset gedrukt.

Lijntjes of ruitjes dienen in uw ontwerp mee opgenomen te worden, wij starten altijd met een blanco vel papier. Uiteraard kunt u voor support gebruik maken van onze DTP service. Wij helpen u graag bij het maken van het juiste drukwerkdocument!/p>

Wij drukken schrijfblokken in uitstekende kwaliteit! Goedkoop geprijsd drukwerk waar met met hart en ziel achterstaan!

drukwerkdiscounter.com is graag uw aanspreekpartner als het gaat om schrijfblokken.


  • diverse formaten leverbaar: van A6 tm. A1, dus van klein tot groot
  • mét of zonder omslag
  • altijd met een kartonnen rug
  • goedkoopst drukken in full colour
  • onze opmaak-service helpt u graag
  • blok met doorschrijf-vellen: neem contact met ons op via telefoon of email

Wij hebben reeds veel schrijfblokken gedrukt. Als u een monster wenst van een papiersoort of een reeds gereed product als monster wenst te ontvangen, stuur ons uw verzoek via email!Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Ons adres: Eurode-Park 1-11, NL 6461KB Kerkrade. Tel. 085-7738842. Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008