Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

stickers/etiketten (Indoor) Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Met stickers bedoelen we hier papieren etiketten. Aan de achterzijde voorzien van een slit zodat ze prettig verwerkt kunnen worden. Naar wens met een matte of glanzende uitstraling. Wenst u een foliesticker, neem dan per email contact met ons op, deze leveren wij uiteraard ook, worden echter niet via onze calculatiemodule aangeboden.


LET OP!: Wij adviseren u altijd een test uit te voeren op evt gevoelige of kostbare ondergronden. Wij zijn niet aansprakelijk voor lijmresten of andere schade die ontstaat door het gebruik van onze stickers. Wees altijd voorzichtig en doe een test. Vraag als u hier belang bij heeft gerust om enkele monsters, die verzenden wij gratis..office
Stel hier uw eigen calculatie voor stickers/etiketten (Indoor) samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Stickers / etiketten drukken voor een gunstige prijs doet u hier online!

Stickers cq. etiketten zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken. Wij drukken in full colour digitaal en full colour offset. In kleine of grote oplage.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008