Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

magazines PUR gelijmd Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Als u een specialist zoekt op het gebied van PUR gelijmde magazines en/of boeken, dan bent u hier aan het juiste adres. Met een in-house eigen lijmbinder kunnen wij naast het perfect drukken van uw pagina's ook zorg dragen voor het exact inbinden in de omslag middels PUR lijmbinding. Omdat we dit in eigen huis doen hebben wij ook de nodige ervaring én kunnen wij u vanaf het begin van het bestelproces optimaal helpen bij het gereedmaken van uw data voor de omslag. De prijs-kwaliteit-verhouding die wij met dit product aanbieden kan iedere vergelijking in Europa aan!office
Stel hier uw eigen calculatie voor magazines PUR gelijmd samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Super scherp in prijs: Het drukken van magazines met gelijmde rug bij Drukwerkdiscounter.com

Door alles in één hand te houden en in eigen productie te vervaardigen weten wij uw PUR gelijmde magazines en boeken voor uiterst gunstige prijzen aan te bieden.

TOP kwaliteit door vakmensen met de nieuwste techniek

Als u investeert in hoogwaardige magazines met rechte rug, dan wenst u ook een perfect eindproduct. Dat is iets wat wij kunnen garanderen! Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008