Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

poster digitaal Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Voor een kleine oplage is het vaak gunstiger de poster digitaal te laten drukken. Offset drukwerk voor posters is pas interessant als de oplage wat groter is waardoor de prijs per poster uiteindelijk lager uitvalt. Wij adviseren u dit per geval te bekijken en bij oplages groter dan 20 stuks altijd ook even naar de prijzen van offset gedrukte posters te kijken.

Wij drukken onze digitale posters in diverse formaten, en wij bieden diverse materiaalsoorten.
Niet alleen papiersoorten maar ook foliemateriaal vindt u hier ter prijscalculatie.
Onderaan op deze pagina vindt u aanvullende uitleg over de materiaalsoorten.office
Stel hier uw eigen calculatie voor poster digitaal samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Poster digitaal gedrukt: Nu hier online prachtige kwaliteit voor een super lage prijs!

Bij posters is de beeldkwaliteit van doorslaggevend belang! Hoe fraaier de poster, hoe eerder hij gezien wordt. Dat spreekt voor zich. Wij drukken onze digitale posters op nieuwe, hoogwaardige machines en wij gebruiken kwaliteit als het gaat om het materiaal waarop wij drukken. Drukwerkdiscounter staat voor uitstekende kwaliteit, daaraan toegevoegd een gunstige prijs. Wij leveren alle posters, in kleine oplage gedrukt, verpakt in kokers.
Traditioneel kent u de poster als een papieren product, dankzij moderne productiemethodes zijn wij in de gelegenheid u ook posters op folie aan te bieden, deze kennen speciale eigenschappen die wij hieronder nader uitleggen.

Poster op affichepapier: super scherp geprijsd en digitaal gedrukt

Super handig voor al uw campagnes en wervingen, de poster digitaal gedrukt op affichepapier. Sterk en goedkoop in het gebruik. Wij bieden deze optie extra prijsgunstig aan zodat u ook in kleine oplage uw poster cq. affiche kunt laten drukken.

Uitleg over de papier- en materiaalsoorten bij posters digitaal gedrukt:

Op dit moment bieden wij een 7-tal papier- en materiaalsoorten aan voor het digitaal drukken van uw posters en affiches. Specifiek zijn enkel materaalsoorten echt voor een speciale toepassing, waarbij voor het algemeen gebruik het MC papier of het affichepapier de juiste keuze kunnen betekenen.:


  • MC papiersoorten: Leverbaar in mat, satijnmat en hoogglans. Uw poster in de stijl gedrukt zoals u dat het liefste ziet.
  • Affichepapier: Blueback affichepapier is vochtbestendig en derhalve uitstekend geschikt voor het buitengebruik (aanplakken). De blauwe achterzijde zorgt ervoor dat de poster waar u overheenplakt (cq. de ondergrond) niet kan doorschijnen.
  • Backlit folie: Deze folie is lichtdoorlatend en wordt vooral gebruikt in lichbakken.
  • White Cling folie: Super handige folie die zonder lijm op gladde ondergronden aangebracht kan worden zonder lijm. U verwijdert deze folie eenvoudig en zonder resten én u gebruikt dezelfde folie elders probleemloos opnieuw.
  • Window Graphics Perforated. Geperforeerde folie, doorzichtig en derhalve optimaal geschikt voor transparant ogend gebruik zoals reclame op bussen, vensters en deuren.


Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008