Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

folders Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Voor heel veel reclamedoeleinden zijn gedrukte folders een prima keuze. In tegenstelling tot de flyer is de folder een gevouwen product met meer dan slechts 2 pagina's. Vaak zien wij dat folders creatief worden ingezet. Creatief gebruik kan bijvoorbeeld het gebruik van de volledige breedte van een leporello (zigzag-folder) zijn. Graag adviseren wij u over de omvang, de vouw-wijze en de opties die folders u kunnen bieden. Kortom: Onderschat niet de mogelijkheden van het product FOLDERS.office
Stel hier uw eigen calculatie voor folders samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Folders, gevouwen drukwerk, handig en veelzijdig!

Het offset of digitaal drukken van folders is onze specialiteit. Wij bieden u een veelvoud aan formaten en pagina-hoeveelheden.
Uit ervaring weten wij dat u als klant graag geholpen bent bij de keuze van de juiste folder. Onze medewerkers zijn graag uw gesprekspartner en helpen u bij het maken van de juiste keuzes alsook bij het bouwen van de noodzakelijke drukwerkdata.

Grafische service en advies bij het maken van een goede folder

Uiteraard kunt u ervoor kiezen uw folder bij ons online te laten drukken omdat u al een kant-en-klaar cq. drukklaar document beschikbaar heeft (evt gemaakt door een grafisch bureau of een reclamebureau. Welkom! U calculeert op deze pagina uw drukprijs en voert uw bestelling in, wij drukken.
Maar misschien bent u nog niet zo ver en is (betaalbare) professionele hulp iets waar u naar uitkijkt.
Drukwerkdiscounter is OOK graag uw grafisch service-bureau dat u verder helpt en ervoor zorg draagt dat u goed geadviseerd wordt, er voor u een uniek en passend layout gemaakt wordt en dat uw data op veilige wijze klaargemaakt worden voor het drukwerkproces. Kortom: Wij zijn ook graag uw servicepartner en bouwen met u graag een relatie op. Hier enkele voordelen op een rij:


  • Grafische service - door ervaren vakmensen.
  • Gericht op UW marketing
  • Fraaie layout oplossingen die aanspreken
  • Op maat advies voor uw specifieke activiteit én de mogelijkheid tot een volledig adviespakket
  • Gunstige tarieven vanaf € 65,- p.u.
  • Snelheid en flexibiliteit.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)


© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008