Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

briefpapier Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Briefpapier drukken wij op verschillende papiersoorten en in diverse uitvoeringen. Zowel in full-colour offset alsook in Pantone kunnen wij uw drukwerk vervaardigen. Als geen ander weten wij de prijs van uw briefpapier-drukwerk gunstig te houden! U koopt uitstekende kwaliteit voor een zeer gunstig tarief.

Naast het tot standaard geworden lasergeschikte papier in 80, 90 of 100gr leveren wij ook milieuvriendelijk 100% gerecycled papier.office
Stel hier uw eigen calculatie voor briefpapier samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

TOP kwaliteit briefpapier - ruime keuze in materiaalsoorten

Drukwerkdiscounter.com streeft er altijd naar kwaliteit te leveren. Het onderscheid naar andere aanbieders in de markt maken wij met ons advies, onze service én (uiteraard) met de hoogwaardige materiaalsoorten die wij inzetten.
Logisch dat we als Discounter ook kijken naar de prijs én naar de zin van het gebruik. Onze lasergeschikte papiersoorten wit zijn eenvoudige goede standaardpapieren, leverbaar in diverse diktes. Daaromheen hebben wij ons assortiment zó opgebouwd dat ook de wat hoogwaardigere papiersoorten er een plek in kunnen vinden. Denk daarbij aan het milieubewuste recyclingpapier, het FSC keurmerk en/of het wat chiquere papier dat ook zijn plek kent in de zakenwereld.

Bij ons heeft u de keuze uit:

  • lasergeschikt offset wit: 80, 90, 100 en 120gr
  • bankpostpapier met watermerk in 90gr
  • natuuroffset wit papier in 60, 80, 90 en 100gr
  • cyclus offset 100gr gerecycled papier in 80gr
  • (hoogwaardig) Gmund vergé crème of wit in 90gr papier
  • papier met linnen-structuur in 100gr

Logo bouwen, briefpapier opmaken en meer....
Wij helpen u graag bij het realiseren van een goed document zodat uw drukwerk er optimaal uitziet. Tevens werken wij voor onze klanten als grafische partner en beheren wij de data zodat u, als u dat prettig vindt, altijd met een ervaren vakman overleg kunt hebben, uw bestanden bij ons in archief kunt houden en u bij behoefte nieuwe en andere toepassingen in drukwerk en/of printwerk kunt laten uitvoeren.

Startersetkorting: Neem lekker 10% korting met een starterset!

Bent u u starter óf gaat u net als een starter een setje drukwerk kopen: minimaal 3 huisstijlproducten drukken in een oplage van 1.000ex - dan ontvangt u eenmalig 10% korting op uw order. Een extra service van drukwerkdiscounter.com.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008