Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

kalender Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Fraaie kalenders die kwaliteit uitstralen, dat zijn de kalenders gedrukt door Drukwerkdiscounter!. Uw 12 maanden worden altijd voorzien van een dekvel, een zg. cover. Dankzij onze sterke wire-o binding bent u ervan verzekerd dat alle vellen op een hoogwaardige manier verbonden zijn aan elkaar. De wire-O draad is leverbaar in wit, zwart en zilverkleurig. Geeft u svp bij bestelling in de winkelwagen bij 'opmerkingen' aan voor welke wire-o draadkleur u kiest!


Naast de kalendervormen die u hier ter calculatie aantreft hebben wij nog een hele range aan kalendersoorten in ons assortiment. Zo ook aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld het insealen van kalenders zodat u uw kalender veilig kunt opbewaren, verzenden en/of voor verkoop per stuk kunt gebruiken.
Zie onderaan deze pagina meer info over onze opties.

Wenst u direct hulp bij het calculeren? Bel: 06-53443995
Ontvangt u liever een offerte, stuur dan direct een mail aan: info@drukwerkdiscounter.com

Stel hier uw eigen calculatie voor kalender samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Top kalenders drukken voor een gunstige prijs!

Drukwerkdiscounter.com is specialist op het gebied van hoogwaardig drukwerk. Ook als het gaat om kalenders weten wij kwaliteit én prijs uitstekend te combineren. U bent verzekerd van een product dat u bij uw afnemers en relaties veel waardering zal opleveren.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008