Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

drukvel Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Voor onze professionele klanten die zelf in de gelegenheid zijn drukvellen te verwerken (of te laten verwerken) bieden wij de service niet-afgewerkte drukvellen te bestellen. Wij bieden diverse formaten drukvellen in offset drukwerkkwaliteit aan.

Stel hier uw eigen calculatie voor drukvel samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Volledig drukvel online bestellen

Indien u volledige drukvellen bij ons online bestelt, dan is de kans groot dat wij deze per pallet-transport leveren. Houdt u er rekening mee dat het pallet-transport 1 dag extra levertijd kan betekenen.

De prijs van uw drukvel kan goedkoper!

Calculeer in onze online shop uw drukvellen. Wij produceren op hoogwaardige drukkerijmachines in het zeer fijne raster 160. Daarmee heeft u altijd een goede deal voor uw drukwerk want de waarde wordt immers altijd door 2 factoren bepaald: De prijs en de kwaliteit.Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008