Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Stickers op rol in kleine of grote oplage.

Stickers op rol is een product dat wij zeer scherp geprijsd kunnen aanbieden. Dankzij de modernste productietechnieken kunnen wij een hoogwaardige sticker afleveren van de allerbeste kwaliteit. Omdat er zo ontzettend veel opties zijn bieden wij deze stickers enkel op basis van offerte aan.

Vraag hier uw offerte.

Stickers op rol - in (bijna) elk gewenst formaat:

Met op de korte zijde een maximum van 200mm kunnen wij uw stickers op rol in (bijna) elk gewenst formaat produceren. Stickers zijn er standaard in veel formaten (en ook die standaardformaten voor stickers hebben wij leverbaar op rol) maar voor veel bedrijven is het handig dat er stickers gedrukt kunnen worden in het formaat dat exact op hun behoefte afgestemd is. Daarin kunnen wij voorzien. Meestal werken wij op een roldiameter van 76mm. De oplage kan vanaf 10 stuks tot zoveel u maar wenst.
Vraag hier offerte aan voor stickers op rol.

Stickers op rol - met eigen stansvorm:

Stickers met een eigen stansvorm hebben een bijzondere waarde. Zowel voor u als bedrijf alsook voor uw klanten en fans. Stickers hebben naast een praktische zin en toepassing ook vaak een extra (emotionele) waarde. Door hun glans, kleur en vaak ook door hun vorm. Met een sticker met eigen stansvorm op rol beschik je over een fraai item dat absoluut niet duur moet zijn.
Onze extra klantenservice: Graag adviseren wij je over de mogelijkheden en helpen we je ook bij het maken van de noodzakelijke documenten.
Vraag hier offerte aan voor stickers op rol met eigen stansvorm.

Stickers op rol - ovaal:

Stickers op rol met een ovale vorm: De sticker ovaal. Leverbaar is ook deze sticker tot een maximale breedte van 200mm. Je geeft via een contour in je document de vorm en de grootte van je sticker zelf aan. Het betreft dus hierbij ook weer een op-maat oplossing waarbij we je graag helpen bij het maken van het document. Een ovale sticker op rol kun je dus volledig zelf ontwerpen en conform onze specs aanleveren óf je laat je helpen door onze dtp-service.
Vraag hier offerte aan voor ovale stickers op rol.

Stickers op rol - rond:

Stickers op rol met een ronde vorm. Misschien wel de meest gebruikte sticker ter wereld, de ronde sticker. Wij leveren de ronde sticker op rol zodat je er handig en snel mee kunt werken. Leverbaar in een door jezelf bepaald formaat tot maximaal 200mm. Ronde stickers op rol bedrukken wij ook in full colour. Je hebt dus volledige vrijheid in je design plus het voordeel van een super-gunstig proces waardoor de prijs van je ronde sticker op rol zeer laag zal blijven.
Vraag hier offerte aan voor ronde stickers op rol.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008